Vreme de turism

Bagaj de camping

Călătorului îi șade bine cu drumul…

De câte ori nu ați plecat în camping şi odată ajunşi acolo ați realizat căvă lipseşte ceva?

Fie că era vorba de o lanternă, de baterii sau de o pelerină de ploaie, ceva v-a lipsit din bagaj. Eu m-am gândit să vă vin în ajutor. Drept dovadă am realizat 3 liste cu necesarul bagajului de camping.

De ce 3 liste?

Pentru că acestea diferă în funcție de modalitatea de campare. Spre exemplu, dacă faceți o ieşire cu cortul bagajul trebuie sa fie mai comprimat şi mai uşor. Dacă alegeti varianta unui microbuz camperizat, cum este cazul nostru (în curând urmeaza o postare cu prezentarea acestuia), atunci ai posibilitatea de a avea mai multe lucruri cu tine. Şi in ultimul rând varianta tot mai întalnită în prezent: rulota sau autorulota. Aici ai posibilitatea de a avea condițiile unei case, doar că pe roți.

Necesar cort

Începem cu lista necesarului pentru cort.

Am pus o listă cu obiecte pe care eu le-am considerat necesare şi importante deopotrivă. Pe lânga cel mai principalul obiect: cortul, am adăugat şi prelata impermeabilă, sau lanterna, sacii de gunoi şi cuțitul multifuncțional. Acesta din urmă recomand să fie indispensabil cu ocazia oricărei ieşiri în natura. Este folositor dacă vrei să desfaci conserve, o sticlă de vin, să tai, sa înşurubezi sau alte funcţii utile pe care un obiect de genul le poate avea.

Necesar microbuz

Urmează lista ncesarului pentru microbuz.

Aici pe langă obiectele enumerate la cort putem adauga scaunele şi masa pliabilă, hamacul, redresorul de baterie auto, trusa de scule sau lada frigorifica portabila. Toate acestea îți vor asigura o ieşire pe cinste.

Necesar rulota

Iar cea din urmă, ramane lista necesarului pentru rulotă

Aici bagajul pentru campare este mult mai vast decât în cazurile anterioare. Dar rulotele vin deja echipate cu un număr impresionant de obiecte, ustenisile sau alte facilități. Ție îți rămâne doar sa verifici din când în când funcționalitatea lor. Rulota, îți oferă o experiență complexă și completă, asta e cert.

Oricare dintre aceste trei variante de camping alegeți, cu siguranță că veți reuși să vă bucurați de natura, să va gasiți un colț de liniștite, să va relaxați si să petreceți timp de calitate. Vă doresc să aveți parte de cât mai multe ieșiri în natură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *