Despre...

Bună să vă fie inima!

Drumuri, drumeți, drumeții și iubitori de natură = Doi sibieni brambura.

Așa suntem noi doi. Eu mă arunc cu încredere și entuziasm, iar el e acolo ca să mă prindă.

Noi suntem Nicoleta și Titus, oameni faini și pasionați de călătorii. Formăm un cuplu de mai bine de 8 ani și jumătate. În tot acest timp ne-am putut bucura de multe experiențe frumoase împreună. Am descoperit locuri ce ne-au lăsat fără cuvinte, locuri cu o energie magică, locuri ce te transpun în altă lume. La începutul relației noastre, ne-am cumpărat un Volkswagen T3 din 1988. Cu el am reușit să vizităm România în lung și în lat. Asta cu multe aventuri datorate în primul rând microbuzului, care se strica fix când îți era lumea mea draga.

Volkswagen T3 - experiențe și aventuri
Bine, nici noi nu putem spune că l-am menajat.

Dacă locuiești în Sibiu, asta îți ocupă tot timpul. Aici găsești o varietate de evenimente culturale, sportive și festivaluri. Dar în concedii, am reușit să și călătorim. Cel puțin în Europa, am vizitat mai mult de 13 țări.

iesire cu rulota la festival Hosman, Judetul Sibiu

După epoca microbuzului hippy, am trecut la rulotă. Ceva extraordinar de frumos, de excepție cum ne place nouă să spunem. Iubitorilor de natură, de liniște și de frumusețe le recomandăm cu drag să experimenteze acest tip de ieșiri.

Având sânge nomad, anul trecut am decis să ducem călătoria la un nivel mai avansat. Drept urmare, ne-am mutat în Spania, aproape de Barcelona cea iubită. Sună ideal, e cald, ai marea aproape, mâncare bună, oameni veseli și cel mai important: SANGRIA! Lucrurile nu sunt așa de roz precum ți le poți tu imagina, în vreme ce pregătești bagajele doar cu haine de vară. După 1 an și 5 luni de când ne aflăm aici, am decis să vă explicăm experiența noastră cu adaptarea, integrarea și socializarea. Totodată vă putem ajuta cu sfaturi importante în ceea ce privește turismul în zonă și nu numai.


Mai jos găsiți informații importante despre cum să beneficiezi de reduceri de pret la asigurarile RCA in strainate. Sau cum sărbătoresc spaniolii noaptea de Sânziene și ce asemănări cu tradițiile românești regăsim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *